Category Archives: SEOUL:Korea.S

SEOUL, Korea.S : Jun 2009 – Part9

SEOUL, Korea.S : 9th Day Hari 9 : 27/06/2009 Pagi yang indah. Udara sejuk, cuaca redup..nyaman sekali. Kami menaiki pesawat  MAS (INC-KUL), jam 09:00. Kami menaiki transport  hotel ke Incheon International Airport. Sekali lagi Kia Carnival Grand Sallon datang menjemput … Continue reading

Posted in SEOUL:Korea.S | Leave a comment

SEOUL, Korea.S : Jun 2009 – Part8

SEOUL, Korea.S : 8th Day Hari 8 : 26/06/2009 Hari ke8 semakin jelas menampakkan keletihan diwajah-wajah kesayangan hamba.. Perancangan hari ni tak berapa banyak coz petang nanti dah nak hantar kereta. Hari ini kami keluar awal sedikit. Sebelah pagi kami … Continue reading

Posted in SEOUL:Korea.S | Leave a comment

SEOUL, Korea.S : Jun 2009 – Part7

SEOUL, Korea.S : 7th Day Hari 7 : 25/06/2009 Roti potong dah abis. Hari ni makan red bun saja. Tinggal beberapa hari je di sini. Esok dah nak kene pulangkan kereta. So hari ni nak kene pi shopping ni. Hehehe.. … Continue reading

Posted in SEOUL:Korea.S | Leave a comment

SEOUL, Korea.S : Jun 2009 – Part6

SEOUL, Korea.S : 6th Day Hari 6 : 24/06/2009 Makin hari makin ngantuk rasa nak bangun pagi. Agaknya tak cukup rehat lagi ni. Berjalan punya pasal kami gagahi juga. Mulakan dengan senyuman..hehe . Semasa sarapan kami merancang-rancang nak pergi menembak … Continue reading

Posted in SEOUL:Korea.S | Leave a comment

SEOUL, Korea.S : Jun 2009 – Part5

SEOUL, Korea.S : 5th Day Hari 5 : 23/06/2009 Kesian Ashiilah..masih ngantuk lagi. Seperti hari-hari sebelumnya, kami bersapan di apartment sahaja. Hari ni en.Hubby nak tunjuk tempat dier buat kerja dulu. Nak bawak makan kat restoran seafood yang best katanya. … Continue reading

Posted in SEOUL:Korea.S | Leave a comment

SEOUL, Korea.S : Jun 2009 – Part4

SEOUL, Korea.S : 4th Day Hari 4 : 22/06/2009 Sebelum gerak, seperti biasa kami akan bersarapan roti bersama  tuna dan kuah kari brahmin’s segera yang dibawa dari Malaysia. Hari ni hajatnya nak bawak anakanda tengok haiwan. Zoo di sana sangatlah … Continue reading

Posted in SEOUL:Korea.S | Leave a comment

SEOUL, Korea.S : Jun 2009 – Part3

SEOUL, Korea.S : 3rd Day Hari 3 : 21/06/09 Kuih beras Depan pintu masuk Kami mulakan perjalan lebih kurang jam 10:00. Selepas sarapan roti dan kuih beras yang dibeli semalam. Sedap juga kuih beras ni. Next… Acu baca paper??Faham ker? … Continue reading

Posted in SEOUL:Korea.S | Leave a comment