Monthly Archives: October 2010

SEOUL, Korea.S : Jun 2009 – Part7

SEOUL, Korea.S : 7th Day Hari 7 : 25/06/2009 Roti potong dah abis. Hari ni makan red bun saja. Tinggal beberapa hari je di sini. Esok dah nak kene pulangkan kereta. So hari ni nak kene pi shopping ni. Hehehe.. … Continue reading

Posted in SEOUL:Korea.S | Leave a comment

SEOUL, Korea.S : Jun 2009 – Part6

SEOUL, Korea.S : 6th Day Hari 6 : 24/06/2009 Makin hari makin ngantuk rasa nak bangun pagi. Agaknya tak cukup rehat lagi ni. Berjalan punya pasal kami gagahi juga. Mulakan dengan senyuman..hehe . Semasa sarapan kami merancang-rancang nak pergi menembak … Continue reading

Posted in SEOUL:Korea.S | Leave a comment

SEOUL, Korea.S : Jun 2009 – Part5

SEOUL, Korea.S : 5th Day Hari 5 : 23/06/2009 Kesian Ashiilah..masih ngantuk lagi. Seperti hari-hari sebelumnya, kami bersapan di apartment sahaja. Hari ni en.Hubby nak tunjuk tempat dier buat kerja dulu. Nak bawak makan kat restoran seafood yang best katanya. … Continue reading

Posted in SEOUL:Korea.S | Leave a comment